آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام طرز تهیه چاهان رو یادتون بدم با من همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه چاهان.

1-برنج پخته شده : 4 پیمانه                            2- میگوی متوسط : 10 عدد

3- سیر خرد شده : 1 حبه                               4- زنجبیل تازه : به اندازه یک گردو ( خرد شده )

5- پیاز متوسط : 1 عدد                                 6- کدوی بزرگ : 1 عدد ( خرد شده )

7- هویچ متوسط : 1 عدد ( خرد شده )                 8- فلفل دلمه ای سبز زرد قرمز  نارنجی .از هر کدام نصف خرد شده .                                                 9- نخود سبز : 4 قاشق غذاخوری پر ( پخته شده )

10- پیازچه خرد شده : 3 قاشق غذاخوری پر             

11- قرص عصاره مرغ : 1 عدد                      12- تخم مرغ : 2 عدد 

13- سس سویا رقیق: 1 قاشق غذا خوری           14- نمک و فلفل : به میزان دلخواه 

 

طرز تهیه :

یک ماهی تابه را خوب گرم کنید 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آن ریخته و 2 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر هم بزنید و داخل روغن ماهی تابه بریزید و سریع هم بزنید .وقتی کمی خودش را گرفت آن را داخل ظرف دیگری بریزید .

دوباره داخل ماهی تابه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز و زنجبیل و سیر را کمی در آن سرخ کنید  بعد هویچ و کدو و فلفل دلمه ای و میگو ی پاک شده که به آن نمک زده اید را داخل ماهی تابه  ریخته و سرخ کنید.

وقتی میگو پخته شد و همان طور که تابه روی حرارت است برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد قرص عصاره را که حتمآ خوب پودر شده را به آن اضافه کنید . سپس تخم مرغ را  به آن اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل را بزنید و سس سویا را به داخل و کناره دیواره ماهیتابه بریزید و غذا را خوب هم بزنید  این کار برای استفاده از بوی سس در غذا است نه فقط طعم آن  در انتها پیازچه و نخود فرنگی  را جدا جدا اضافه کنید و کمی هم بزنید . در این غذای خوشمزه مواد خیلی احتیاج به سرخ شدن ندارد فقط به اندازه ای که برنج و مواد پخته و نرم شوند .

توجه : چاهان به معنی برنج تفت داده شده است.

شما عزیزان میتوانید از برنج پخته هم استفاده کنید که فکر کنم اینطور بهتر باشه آخه ما ایرانی ها تحمل خام خواری رو در بعضی غذاها نداریم . پس توصیه میکنم برنج را از قبل بپزید..

 شما میتوانید برای تزیین این غذا یک ظرف شکل دار را که نه سر دارد و نه ته در ظرف مورد نظر خود گذاشته  و این مواد را با فشار درون آن ریخته و وقتی فرم گرفت ظرف شکل دار را بردارید و دور این غذای زیبا را با چند دانه میگو و گشنیز تزیین کنید.

نوش جان مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای. 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.